X
تبلیغات
کالج کارآفرینی تیوان

کمی از خودم تعریف کنم:-))


دستپخت من معرف حضور هست دیگه..خیلی خوبه:-))

جدی میگما...خیلیی خوبه..

دیروز ظهر وقتی وارد لابی شدیم بوی زرشک پلو با مرغی بود که ادمو مست میکرد..میخاستم دیشب درست کنم ک کامان گفتن فردا ناهار درست کن.شب سبک غذا بخوریم.

و حتی میخاستم بپزم هم نمیرسیدم.

امروز صبح توی اتاق بودم که مامان اومدن و گفتن:زرشک پلو درست کن.

پریدم و رفتم داخل اشپزخونه و رژیم تماما بیخیال شدم و مرغ سرخ کردم:-))

من مرغ خیلی نمیزارم سرخ و برشته بشه رنگش  تیره و قهوه ای و بافتش چوب مانند بشه.ب یک دلیل اصلی که اینجوری فقط روی مرغ خوشمزه است و داخل مرغ بااینکه پخته میشه.طعم نداره.

دو سه دقیقه قبل اینکه به اون حدسرخی که گفتم برسه بر میدارم.

اولش هم شعله زیاده خودشو جمع کنه بعد کم میکنم و بعد متوسط.

نمک و فلفل هم به مرغ میزنم قبل سرخ کردن.

اینچوری هم روغن کمتر میریزه بیرون(اگه داخل تابه سرخ میکنین)طعم دارتر میشه.

در حین سرخ شدن.پیاز نگینی یا رنده یا... میکنم و با یک قاشق غ از همون روغن مرغهای سرخی تفت میدم و در قابلمه میزارم تا بپزه.

بعدکه کمی نرم شد و نیمه پز شد. نمک+فلفل سیاه+کمی فلفل قرمز+گشنیز+زیره سبز+آچار+زردچوبه +زعفرون میریزم(بسته به حال و‌هوام..امروز اینها رو ریختم ولی میتونین حبه سیر و کتان و کمی دارچین و.... ).

به پیازها اضافه میکنم و رب گوجه ۲ق غ (همه اینها بسته به میزان غذا کم و زیاد میشه دیگه)کمی تفت میدم تا خامی زردچوبه+آچار+رب گوجه گرفته بشه.در حد ۲ دقیقه

بعد آب جوش میریزم تا دو سوم قابلمه و میزارم جوش بخوره و پخته بشه و کمی جابیفته.حدودا آب درون قابلمه نیمه بشه.

مرغها که سرخ شد به این سس اضافه میکنم و میزارم ۵-۶دقیقه قل بخوره کامل.

بعد زیر شعله متوسط و میزارم بپزه تا خوب قوام بیاد.

هویچ هم آبپز کردم برا کنار مرغ.

برنج و سالاد شیرازی هم درست کردم و بدو بدو اوردم بخوریم.زرشکش و زعفرون روی برنج یادم رفت:-))

بعد رفتم زرشک کمی تفت دادم و ریختم روی دیس مرغها^_^


من همون اول شاید مزه کنم غذارو ولی اغلب از بو و رنگش تشخیص میدم نمک و فلفلی کم یا زیاد داره...

یادمم میره اخرش مزه کنم.خصوصا خورشت...ولی سوپ بیشتر طعم میکنم.نمیدونستم چ طعمی شده اصن...



آخ که عاالی بود....خیلیییی خوشمزه بود..


بابا هنوز در قهر بودن و مثلا نمیخاستن تعریف کنند و میگفتن:حالا خوشمزه هم نیست اونقدرو میخندیدن...

بعدش دیگه اعتراف کردن که معلوم نیس چیکار میکنه اینقدر خوشمزه میشه:-))))))


اما ۲تا  از رمز و رازهاش  گفتم:۱-اگر سرخ میکنین برشته چوبی نکنین.بزارین طعم سس غذا داخل مرغ هم بره.۲-مواد داخل سستون خوش مزه کنین.بر طبق طبع و سلیقه اتون.


۲چیزی ک یادم اومد:

دارچین برای خورشت قیمه.زنجبیل برا چلوگوشت عالیه.


لذت ببرین از غذاهاتون و غذا پختنتون:-)

همیشه وقتی با ذوق پختم خیلی خیلی خوشمزه تر شده غذا.



تاریخ : پنج‌شنبه 17 اسفند 1396 | 15:04 | چاپ | نویسنده: ne_ll | نظرات (3) (0 لایک)
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.